+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 3
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: o modzie i dobrym wyglądzie

WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
    megosia

Mieszka w
    Zielonki

Smile o modzie i dobrym wyglądzie

witajcie,

zapraszam Was na mojego bloga, dla lubiących go na facebooku wkrótce będzie czekać fajny konkurs. Może Was zainspiruję - piszę o dobrym wyglądzie...

http://megosia.blogspot.com/
    pozdrawiam!

2. dzieckozakupy.pl
    Administrator Awatar admin
    Mieszka w
    Warszawa
    O mnie
    administrator
    Megosia,

dlaczego nie założysz bloga u nas...?

4. Zdrowa dieta dla kobiet w ciąży - co i jak jeść w ciąży Ćwiczenia w ciąży - piękny biust po ciąży i porodzie Rozstępy po ciąży - jak się ich pozbyć? Ćwiczenia w ciąży - zachowanie równowagi i kooordynacji ruchowej
    WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
    megosia

Mieszka w
    Zielonki
    Dwa blogi to dla mnie za dużo, nawet na ten jeden brak mi ostatnio czasu. Ale pomyślę o tym, jak już wrócę do blogowania Tymczasem pozdrawiam!

Administrator Awatar asia
    Mieszka w
    Warszawa
    Dziewczyny, jak myślicie - czy w ciąży można się modnie ubrać? Teraz jest mnóstwo firm, które robią ciążowe ciuchy, ale to wszystko wydaje się strasznie drogie. Jak sobie radzicie? Kupujecie te ciążowe sukienki i spodnie? Czy to się Wam jeszcze przydaje po ciąży?

STAŁY BYWALEC (min. 300) Awatar MartaB
    Mieszka w
    Bytom
    O mnie
    Moje dziecko ma roczek :)
    Ja niestety nie należałam do tych modnych ciężarnych, niestety jak ubrania są adresowane do kobiet w ciąży albo karmiących piersią, to od razu są 2x droższe (zresztą kosmetyki również). Ja miałam to szczęście, że w ciąży nie przytyłam za dużo i do połowy 8 mies. mieściłam się prawie we wszystkie zwykłe ubrania, a w 9 mies. nosiłam ciuchy ciążowe, które dostałam po ciotce, albo bratowej. W połogu tez noszę zwykłe ubrania, ale trochę mi brakuje bluzek i koszulek do karmienia- są bardzo wygodne, ale tez dosyć drogie :/

ELITA FORUM (min. 1000) Awatar Joasia
    Mieszka w
    Masovia
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2011-05-27 zobacz kalendarz
    Wpisów
    2
    To fakt, ja dlatego chodzę na szperki i tam wyszukuję ciążowe ciuchy. Ale raczej nie inwestuję w ilość, bo dużo jest takich, które po ciąży nie będą fajnie na ciele wyglądać...

Administrator Awatar asia
    Mieszka w
    Warszawa
    Dlaczego? - W pierwszym okresie po ciąży właśnie się mogą przydać te luźne tuniki, sukienki czy ciążowe dżinsy, bo brzuch przecież nie jest od razu płaski jak przed ciążą.

10. encyklopedie Encyklopedia zdrowia dziecka Encyklopedia ciąży
    ELITA FORUM (min. 1000) Awatar anuska
    Mieszka w
    Poznań
    Ja w czasie ciązy kupiłam tylko dwie pary ciążowych spodni pozostałe ubrania znajdowałam w sklepie z normalną odzieżą, chociaż stwierdzam że w tym roku jest większy wybór tunik i spodni typu alladynki które często są na gumie lub z pasem modne są również w tym roku jeansy na gumie czego w zeszłym roku nie było. Ale jakoś sobie poradziłam kilka ubrań noszę w tym sezonie choć do wagi sprzed ciąży (przytayłam około 20 kg) zostały mi 3 kg a jakoś na ich nadmiar nie narzekam

SYMPATYK FORUM (min. 10) Awatar Mariaszka
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2002-12-19 zobacz kalendarz
    Oczywiście, w ciąży też można , a nawet trzeba ładnie wyglądać i modnie się ubrać. A co z ciuszkami potem? No chyba najlepiej oddać kolejnej przyszłej mamie, albo sprzedac i kupiś sobie coś wystrzałowego

OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Awatar Pandora
    Mieszka w
    Wielkopolska
    O mnie
    Butelkowa mama.
    Ja lubię się dobrze ubrać, ładnie włosy ułożyć i lekko się wymalować. Zaczęłam tak o siebie dbać dopiero jakiś rok temu - może nawet i nie rok - przez co doszło mi dobre kilka lat do wieku - przedtem wyglądałam jak dziecko mające dziecko ,a teraz jak kobieta mająca dziecko.

W ciązy można się dobrze ubrać i niedrogo. Bo tutaj nie chodzi o to ,aby ubierać się w firmy ,które promują czasopisma - ale o to by znaleźć coś na każdą kieszeń. Odpowiedników ciążowych ubrań - tych modnych - jest wiele i nie ogranicza się to tylko i wyłącznie do sieciówek-śmieciówek.
    Tuniki są już w granicach 20-30 zł .
    30/31 tc. 1450g i 40 cm. 6 pkt. Apgar.

+ Odpowiedz w tym wątku

Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:

Brak wyników do wyświetlenia!

Tagi dla tego wątku

Zwiń / Rozwiń Uprawnienia umieszczania postów