Wątek: o modzie i dobrym wyglądzie
-
WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
o modzie i dobrym wyglądzie
witajcie,
zapraszam Was na mojego bloga, dla lubiących go na facebooku wkrótce będzie czekać fajny konkurs. Może Was zainspiruję - piszę o dobrym wyglądzie...
http://megosia.blogspot.com/
pozdrawiam!
-
Administrator
Megosia,
dlaczego nie założysz bloga u nas...?
-
-
WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
Dwa blogi to dla mnie za dużo, nawet na ten jeden brak mi ostatnio czasu. Ale pomyślę o tym, jak już wrócę do blogowania
Tymczasem pozdrawiam!
-
-
Administrator
Dziewczyny, jak myślicie - czy w ciąży można się modnie ubrać? Teraz jest mnóstwo firm, które robią ciążowe ciuchy, ale to wszystko wydaje się strasznie drogie. Jak sobie radzicie? Kupujecie te ciążowe sukienki i spodnie? Czy to się Wam jeszcze przydaje po ciąży?
-
STAŁY BYWALEC (min. 300)
Ja niestety nie należałam do tych modnych ciężarnych, niestety jak ubrania są adresowane do kobiet w ciąży albo karmiących piersią, to od razu są 2x droższe (zresztą kosmetyki również). Ja miałam to szczęście, że w ciąży nie przytyłam za dużo i do połowy 8 mies. mieściłam się prawie we wszystkie zwykłe ubrania, a w 9 mies. nosiłam ciuchy ciążowe, które dostałam po ciotce, albo bratowej. W połogu tez noszę zwykłe ubrania, ale trochę mi brakuje bluzek i koszulek do karmienia- są bardzo wygodne, ale tez dosyć drogie :/
-
ELITA FORUM (min. 1000)
To fakt, ja dlatego chodzę na szperki i tam wyszukuję ciążowe ciuchy. Ale raczej nie inwestuję w ilość, bo dużo jest takich, które po ciąży nie będą fajnie na ciele wyglądać...
-
-
Administrator
Dlaczego? - W pierwszym okresie po ciąży właśnie się mogą przydać te luźne tuniki, sukienki czy ciążowe dżinsy, bo brzuch przecież nie jest od razu płaski jak przed ciążą.
-
-
ELITA FORUM (min. 1000)
Ja w czasie ciązy kupiłam tylko dwie pary ciążowych spodni pozostałe ubrania znajdowałam w sklepie z normalną odzieżą, chociaż stwierdzam że w tym roku jest większy wybór tunik i spodni typu alladynki które często są na gumie lub z pasem modne są również w tym roku jeansy na gumie czego w zeszłym roku nie było. Ale jakoś sobie poradziłam kilka ubrań noszę w tym sezonie choć do wagi sprzed ciąży (przytayłam około 20 kg) zostały mi 3 kg a jakoś na ich nadmiar nie narzekam
-
SYMPATYK FORUM (min. 10)
Oczywiście, w ciąży też można , a nawet trzeba ładnie wyglądać i modnie się ubrać. A co z ciuszkami potem? No chyba najlepiej oddać kolejnej przyszłej mamie, albo sprzedac i kupiś sobie coś wystrzałowego
-
OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...
Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:
Brak wyników do wyświetlenia!
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów