+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 1903
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19022

Wątek: Wrześnióweczki 2011 :-)))

SYMPATYK FORUM (min. 10)
    kamka

Mieszka w
    Oświęcim
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2011-09-03 zobacz kalendarz

Wink Wrześnióweczki 2011 :-)))

Witam przyszłe mamusie, które oczekują swojego potomstwa we wrześniu 2011
    Jak tam Wasze samopoczucie?Ja jestem w 6 tyg i czuje się dobrze - jak na razie żadnych zachcianek
    Martwi mnie jednak sprawa.Przebywam poza granicami kraju, a tutaj niestety pierwsze usg robią w 12 tyg.Przyznam, że się troszkę denerwuje czy wszystko jest ok. A wy jak - miałyście już usg?

2. dzieckozakupy.pl
    SYMPATYK FORUM (min. 10)
    kamka

Mieszka w
    Oświęcim
    O mnie
    Gdzie się podziały mamusie na wrzesień??czyżbym była sama....dołączajcie kochane i opisujcie swoje emocje

WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
    zuzana1111

Mieszka w
    frombork
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2011-09-11 zobacz kalendarz
    Witam ja również mam termin na wrzesień byłam już trzy razy u lekarza i miałam tylko robione usg wewnętrzne ale takie ponoć jest lepsze. Ja gorzej przechodzę swoja ciąże już mam mdłości humory i straszna zgagę. Ja na Twoim miejscu poszłabym prywatnie do lekarza wtedy chyba możesz poprosić o usg. Koleżanka mi mówiła ze miała pierwsze usg robione w 20stym tygodniu ciąży wiec chyba to zależy od lekarza trudno mi powiedzieć ale myśl pozytywnie to jest ważne pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez zuzana1111 ; 11-01-11 o 16:41

Justyś

Mieszka w
    Hrubieszów
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2011-09-06 zobacz kalendarz
    Witam ja również mam termin na wrzesień. I tak jak ty Kamka nie mam żadnych zachcianek oraz porannych mdłości czuję się poprostu super tylko martwi mnie jedna rzecz jest to 5tydz a ja zaczynam już tyć wiec boję się że do końca ciąży przytyję bardzo dużo. Pozdrawiam

SYMPATYK FORUM (min. 10)
    kamka

Mieszka w
    Oświęcim
    O mnie
    U mnie jak na początek 7 tyg jest ok.Pomimo ciężkiej pracy fizycznej jestem naprawdę zaskoczona.Zgagę miałam jeden dzień, humorki oczywiście dopisują - mam takie dni że ryczałabym albo śmiała się na zmianę:-)Co do mdłości to na razie ich nie odczuwam.Jedno mnie tylko męczy - spałabym cały dzień. Moja mama mówi, że to oznaka iż dzidziuś będzie mi spał ( ma to po tatusiu).
    Co do usg to niestety tutaj w Anglii robią dopiero w 12 tyg.Stwierdziliśmy z mężem że nie wytrzymamy tyle i za 2 tyg lecę do Polski, także jestem już troszkę spokojniejsza.
    Justyś co do apetytu to mam taki jak sprzed ciąży na razie nie zauważam żebym przybierała na wadze.Ale nie martw się kochana, jak będziesz karmiła po porodzie to szybko zrzucisz.
    pozdrawiam

SYMPATYK FORUM (min. 10) Awatar energyy
    Mieszka w
    Wałbrzych
    O mnie
    w oczekiwaniu na szczęśliwy październik...
    Wpisów
    1
    Witam
    Dzisiaj potwierdziłam kolejnym testem że zostanę mamusią z wszelkich wyliczeń wynika termin wrześniowy będzie zodiakalna Panna lub z poślizgiem jak coś się obsunie Waga
    Przede mną jeszcze wizyta u ginekologa, w celu finalnego potwierdzenia. Jednak poranne mdłości od kilku dni coraz bardziej mnie utwierdzają. Apetyt osłabiony, jakoś mój nos idealnie współgra z żołądkiem, wole unikać pełnego brzuszka i mdłości.
    Jeszcze mnie nie morzy snem w ciągu dnia, a was?

czarnaa

Mieszka w
    Kraków
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2011-09-15 zobacz kalendarz
    Witajcie kochane mamusie ja też mam termin na wrzesień ale jeszcze bez dokładnej daty bo miałam strasznie nieregularne cykle i dopiero przy 2 USG ( ok. 7 tygodnia) będzie można dokładniej ustalić termin. Przy pierwszym było widać tylko pęcherzyk mam pytanko: bierzecie jakieś leki? mnie gin zapisał duphaston i luteinę dopochwowo ( nieregularne cykle były związane z problemami hormonalnymi )

9. encyklopedie Encyklopedia zdrowia dziecka Encyklopedia ciąży
    Justyś

Mieszka w
    Hrubieszów
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2011-09-06 zobacz kalendarz
    Dziś byłam robić wszelkie badania potrzebne w czasie ciąży mam nadzieję że wyjda dobre a poza tym czuję się naprawdę dobrze bez żadnych objawów bez mdłości tylko z apetytem hihi A z leków to tylko oczywiście kwas foliowy pozdrawiam Was Mamusie i piszcie tu na naszy forum bo jakoś na razie coś nas mało

SYMPATYK FORUM (min. 10)
    kamka

Mieszka w
    Oświęcim
    O mnie
    Witam Was Ja jeszcze nie robiłam żadnych badań-jak wcześniej pisałam czekam na wizytę w Polsce (już z a tydzień). Przed ciąża miałam robione tylko badanie na cytomegalię i toksoplazmozę. Z leków to do 3-go miesiąca biorę tylko kwas foliowy. Co do objawów ciąży to wracając do początków miałam straszny apetyt przez święta, później niestety zanikł i tak jest do dzisiaj- nawet wydaje mi się że schudłam jakieś kilo Ale nie martwię się tym - moja koleżanka miała tak samo a teraz jest w 7 miesiącu i przybrała 12 kilo! I powiem Wam że w ogóle nie mam ochoty na słodycze Modle się abym całą ciąże miała taką jak teraz.
    Czarnaa ja też miałam strasznie długie cykle i nieregularne miesiączki ale nie kazał mi lekarz brac żadnych leków. Jedyne co może się z tym wiązac to poród nie w terminie bo oni wyliczają termin porodu dla cyklu 28 dni.Także głowa do góry
    Pozdrawiam

czarnaa

Mieszka w
    Kraków
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2011-09-15 zobacz kalendarz
    @kamkaziękuję kochana, jestem dobrej myśli daj koniecznie znac po wizycie. Ja mam kolejną 31 stycznia i mam nadzieję że zobaczę już Pana Fasolkę

+ Odpowiedz w tym wątku