Wątek: Plebiscyt Złoty Brzuszek 2011 rozstrzygnięty!
-
Administrator
Plebiscyt Złoty Brzuszek 2011 rozstrzygnięty!
Komisja Konkursowa po przeanalizowaniu i zweryfikowaniu zgłoszeń oraz głosów oddanych na poszczególne produkty postanowiła: za ważne i podlegające sumowaniu uznać głosy oddane na dany produkt z różnych numerów IP. Wszystkie głosy pochodzące z jednego numeru IP zostały zaliczone jako 1 opinia dla danego produktu.
Oto laureaci konkursu: - MAMA i JA. Woda źródlana “Mama i ja”. Średnia ocen: 5,94, liczba oddanych opinii: 68
- CARRIWELL. Biustonosz bezszwowy do karmienia. Średnia ocen: 5,96, liczba oddanych opinii: 55
- WOMAR. Chusta Be Close. Średnia ocen: 5,98, liczba oddanych opinii: 46
- WOMAR. Kocyk bawełna + akryl z haftem. Średnia ocen: 5,9, liczba oddanych opinii: 41
- WOMAR. Śpiwór do wózka Multi Arctic. Średnia ocen: 5,88, liczba oddanych opinii: 41
- WOMAR. Okrycie kąpielowe. Średnia ocen: 5,84, liczba oddanych opinii: 32
- WOMAR. Poduszka do karmienia z kulkami poliestrowymi. Średnia ocen: 5,84, liczba oddanych opinii: 27
- SKARB MATKI. Miniprodukty: mydełko, szampon, oliwka. Średnia ocen: 6, liczba oddanych opinii: 28
- BABE PEDIATRIC. Krem do skóry atopowej. Średnia ocen: 5,82, liczba oddanych opinii: 28
Uwaga: Listę internautów, których opinie dotyczące zgłoszonych produktów zostały nagrodzone, opublikujemy w numerze 04/2012 "M jak mama" i na stronie ZlotyBrzuszek.pl 8 marca.
-
Gratuluję zwycięskich produktów!!! Niech cieszą kolejne dzieci ich rodziców 
7 pozycja- chyba drobny błąd- na stronce plebiscytu ten produkt ma 27 opinii a nie 31
-
Administrator
sprawdzimy w poniedzialek
-
-
Administrator
Rzeczywiście był błąd - dziękujemy za czujność. Już poprawione.
-
WITAJ, zanim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
Witam
gdzie mozna znalezc liste kto co wygral miało byc na stronie zlotybrzuszek.pl 8 marca, ale nie moge tego odszukac
-
LIDER FORUM (min. 2800)
Ja znalazłam w nowym M jak Mama ;-)
-
-
LIDER FORUM (min. 2800)
ten kto wygrał został mailowo już wcześniej poinformowany
-
-
LIDER FORUM (min. 2800)
Tak,tylko w M jest wyszczególnione co kto wygrał,bo nagród były dwa rodzaje ;-)
-
LIDER FORUM (min. 2800)
gosia napisz mi na priva nazwisko to ci powiem co wygrałaś jeśli wygrałaś .
-
LIDER FORUM (min. 2800)

Zamieszczone przez
pinacolada
Tak,tylko w M jest wyszczególnione co kto wygrał,bo nagród były dwa rodzaje ;-)
no to będzie niespodzianka przy otwieraniu paczki
hehe, żartowałam, nie wytrzymam tak długo, też lecę po gazetę
Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:
produkty babe pediatric
,
babe pediatric opinie
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów