Wątek: Ciąża Trojacza
-
WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
Ciąża Trojacza
Szukam mam które są w ciąży z trojaczkami bądź już mają trojaczki i podziela się informacjami na temat ciąży trojaczej. Może któraś z mam ma wózek po trojaczkach który chętnie odda.
Czekam na wpisy
-
STAŁY BYWALEC (min. 300)
Nos do góry! I wózek się znajdzie
O ile wiem, tu nawet mamy bliźniaków nie ma. Nie szkodzi. Nas jest sporo - zamartwiać Ci się nie pozowlimy !
-
-
Lider FORUM (min. 2800)
Już pośród znajomych rozniosłam wieści o poszukiwaniu wózka dla trojaczków. ja wprawdzie będę mamą jednego dzidziusia, drugiego (czyt. mojego męża) mam trochę odchowanego, umie jeść sam, załatwia się sam, tylko opieki wymaga. nawet mnie wozi gdzie chcę. Także głowa do góry, wspólnie damy rade
-
-
Witam
Jestem niby przyszłym tatusiem trójeczki maluszków ale postaram się udzielić Pani jakichś informacji.Zawsze moge poprosić żonę by ewent.Pani odpisała.
Żona jest aktualnie w 22 tyg.ciąży(a ja będę tatusiem trzech chłopaczków jednojajowych)
-
WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi
hej
ja za czynam 24 tydzień i u nas córcia i dwóch chłopaków - jednojajowych. Myślę, że mnie i żonie przydałaby się jakaś mamuśka co właśnie urodziła bądź "jest na wylocie" żeby mogła coś podpowiedzieć
-
Hmm.Mam wrażenie że przyszłych tatusiów na forum jest jakoś mniej
Że tak spytam czy któraś z mam bądz tatusiów widział może taki potrójny wózek na własne oczy??Czy taki mały autobusik to do windy się zmieścić?
Ostatnio edytowane przez luniek ; 30-12-10 o 13:12
-
-
OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...
ja nie widziałam
-
-
W naszym kraju to takie becikowe to nawet na taki autobusik nie starczy
ale dzięki takim portalom można uzyskać pomoc i duży zastrzyk informacji która jest bardzo ważna
-
Lider FORUM (min. 2800)
Ja widziałam wózek dla trojaczków. Nie wiem szczerze, czy się zmieści. Bo z tego co wiem to są dwa rodzaje. Jeden jest na szerokość a drugi typ na długość, ale moim zdaniem uważam, że taki szerszy jest lepszy, bo dzieci wszystko widzą. Ten który ja widziałam był tak jakby jeden za drugim i najlepiej miało dziecko siedzące z samego przodu, bo coś widziało, a reszta ogląda tył wózka rodzeństwa. Beznadzieja. Może się lepiej prowadzi skoro taki patent wymyślili, nie wiem, ale praktyczniejszy, moim zdaniem, jest ten z siedzeniami obok siebie
-