+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 4
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Rodzice czy kochankowie

Administrator Awatar asia
    Mieszka w
    Warszawa

Rodzice czy kochankowie

Napiszcie, jak narodziny dziecka zmieniły wasz związek. Czy dziecko zbliżyło was, czy oddaliło? Czy matka zaczęła w tobie dominować nad kochanką? Czy ty jako ojciec poczułeś się bardziej odpowiedzialny, bardziej męski? Czy poczułes się odsunięty na drugi plan?

2. dzieckozakupy.pl
    SYMPATYK FORUM (min. 10) Awatar karo19linka
    Mieszka w
    gdynia
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2010-11-11 zobacz kalendarz
    Data
    11.10.10
    Hej dzidzka nas jeszcze bardziej zbliżyła jesteśmy szczęśliwą rodzinką pozdrawiam

4. Gdy łączy tylko dziecko Narodziny dziecka. Jak zmienia się mama Jakie błędy popełnia młoda mama Śmiech to zdrowie! - śmiech lekarstwem na codzienne przeciwności losu
    FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Awatar Kasia_K
    Mieszka w
    Pruszków
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2010-12-22 zobacz kalendarz
    Nie wiem jak poród wpłynie na moje libido, ale przez calą ciążę miałam ogromną ochotę na seks. Ba! Mam ją do teraz, ale jestem już w 38 tygodniu, więc wskazana jest wstrzemięźliwość ze względu na bezpieczeństwo przebiegu ciąży. Mam nadzieję, że poród nie zmieni mojego nastawienia tzn. będę dobrą mamą i żoną

STAŁY BYWALEC (min. 300) Awatar aniolandia
    Mieszka w
    warszawa
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2009-10-30 zobacz kalendarz
    Data
    1.10.2012
    czasami bycie mamą jest tak męczące że brakuje sił na bycie kochanką

STAŁY BYWALEC (min. 300) Awatar aniolandia
    Mieszka w
    warszawa
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2009-10-30 zobacz kalendarz
    Data
    1.10.2012
    ale dajemy radę

STAŁY BYWALEC (min. 300) Awatar learta
    Mieszka w
    Warszawa/Płock
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2010-12-21 zobacz kalendarz
    Po porodzie było mi ciężko byś kochanką, ale teraz wszystko powoli wraca do normy

ELITA FORUM (min. 1000) Awatar justi
    O mnie
    9.12.2010
    A ja muszę przyznać, że jest mi nawet przyjemniej jak przed ciążą. No chyba, że mi się to wydaje, bo przez ostatnie miesiące ciąży musieliśmy się powstrzymywać. I po tak długiej przerwie może lepiej smakuje?

10. encyklopedie Encyklopedia zdrowia dziecka Encyklopedia ciąży
    Administrator Awatar asia
    Mieszka w
    Warszawa
    A wiecie, że i mężczyzna się potrafi zmienić, kiedy zostaje ojcem. Staje się taki opiekuńczy... Tak było z moim mężem, czasem to aż czułam się trochę zazdrosna, że on przede wszystkim myśli o dziecku, żeby mu było dobrze, ciepło, sucho... Ale i o mnie nie zapominał Chodziliśmy na zmianę do kina, raz ja, raz on, na ten sam film - jedno zostawało z dzieckiem. Miewałam też czasem "wychodne" - mąż zajmował się maluszkiem, a ja szłam na miasto. Bardzo to ciepło wspominam - sam fakt, że to pamiętam, świadczy o tym, jak to było dla mnie ważne. Czułam się bezpieczna, "zaopiekowana", i łatwiej mi było wrócić do roli kochanki

STAŁY BYWALEC (min. 300) Awatar learta
    Mieszka w
    Warszawa/Płock
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2010-12-21 zobacz kalendarz
    U nas nie było długiej przerwy. Urodziłam po terminie i zawsze jak szłam na KTG, to położna powiedziała, żebyśmy się "bzyknęli". Ponoć to pomaga. Na początku jej nie posłuchałam, ale jak coraz bardziej oddalałam się od terminu porodu, to w końcu przycisnęłam męża i dwa dni po urodziłam

SYMPATYK FORUM (min. 10) Awatar xxxKiNiUsxxx
    Mieszka w
    Orzesze
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2010-08-22 zobacz kalendarz
    Data
    22.08.2010
    Niestety matka na razie przezwycięża kochankę, źle mi z tym, bo dziecko ma już 7 miesięcy, a z mężem prawie w ogóle się nie kochaliśmy (na palcach jednej ręki policzyć)... mąż jest rozgoryczony, ja przybita ale nie umiem się przełamać, za każdym razem odczuwam ból, nie potrafię się rozluźnić (nie wiem może to kwestia psychiki) więc zawsze kiedy on się do mnie próbuje zbliżyć ja wymyślam jakieś wymówki lub mówię mu wprost nie wiem ile to jeszcze potrwa mam nadzieję że już niedługo bo przez tą sytuację częściej dochodzi między nami do sprzeczek a wiadomo na tym cierpi i dziecko i my sami przede wszystkim...

+ Odpowiedz w tym wątku

Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:

Brak wyników do wyświetlenia!

Tagi dla tego wątku

Zwiń / Rozwiń Uprawnienia umieszczania postów